4,8
4,8/5 (na bazie 464 opinii)

Zobacz wszystkie OPINIE

Wróżka i opinie o niej

Aktualne promocje: Kliknij WRÓŻBA MIŁOSNA - Teraz tylko 99 zł. Kliknij WRÓŻBA NA 2025 ROK - Teraz tylko 90 zł.

Opinie o wróżkach

Można śmiało powiedzieć, że tylu, ilu Klientów ma wróżka, będzie miała tyle opinii o sobie i o swoich przepowiedniach. Z prostej przyczyny – każda wróżba sporządzana jest indywidualnie dla konkretnej osoby i równie indywidualnie jest przez tę osobę odbierana.

Opinia o wróżce zależy w dużej mierze od tego, czy wróżba spełnia oczekiwania Pytającego i w jakim stopniu je spełnia. Jeśli wróżba jest pomyślna dla Pytającego lub jeśli jest zgodna z jego pragnieniami, będzie z niej zadowolony i będzie zachwalał wróżkę, wystawiając jej jak najlepsze opinie. Sytuacja komplikuje się, jeżeli wróżba pozostawia po sobie poczucie niedosytu lub, co gorsza, jest sprzeczna z oczekiwaniami Klienta, a więc usłyszał od wróżki to, z czym się nie zgadza, co zupełnie mu nie pasuje do jego wizji przyszłości i co zdecydowanie odrzuca. Wówczas Pytający nie bierze pod uwagę tego, ile prawdy kryje w sobie przekaz Tarota, nie potrafi wykorzystać zawartych w nim wskazówek i wystawia złą opinię o wróżce.

wróżka otylia opinie

Opinie klientów o wróżce

Jako wróżka nie jestem w stanie wpływać na opinie Klientów o mnie. Nie jestem też w stanie przekonać się, czy i w jakim stopniu, wykorzystują to, co pokazały mi karty, czy właściwie odebrali zawarte w Tarocie wskazówki. Zawsze istnieje opcja dopytania się, w której staram się rozwiać wątpliwości, wiążące się z odpowiedzią kart czy też rozjaśnić sytuację poprzez dodatkowy rozkład kart. Nie jestem w stanie powiedzieć, dlaczego jedne wróżby sprawdzają się w 100%, a inne wcale lu częściowo. W dużej mierze zależy to od działań człowieka, jakie podejmuje po otrzymaniu wróżby. Niekiedy karty stają się dla niego przestrogą, którą wykorzystuje tak, że zmienia swoją przyszłość, a tym samym uniemożliwia wypełnienie się przepowiedni. Tu zawsze pozostaje pytanie, czy ostatecznie obróciło się to na jego korzyść, czy też pociągnęło za sobą szereg niekorzystnych dla niego zdarzeń. Można powiedzieć, że wróżby to jedno, a działania człowieka to drugie. Karty mogą pokazywać, że dany związek nie jest dobry dla Pytającego, ale on podejmuje wbrew przestrogom Tarota walkę o niego. Czy to oznacza, że wróżka nie jest dobra, bo nic się nie spełniło i należy wydać negatywną opinię o niej? Przecież wróżba się nie sprawdziła – związek może nie jest idealny, może zbyt wiele kosztuje emocjonalnie, ale trwa, choć miał się zakończyć. W sytuacjach, w których coś się dzieje niejako na przekór wróżbie, trudno znaleźć granicę między tym, czy to wróżka się pomyliła, a tym, jakie działania podjął człowiek, by wróżba się nie sprawdziła. Choćby dlatego nie należy od razu wystawiać negatywnej opinii o wróżce – zawsze najpierw trzeba zapytać samego siebie, dlaczego wróżba się nie sprawdziła i czy mieliśmy w tym swój udział. Czy wróżba się nie sprawdziła, bo zrobiliśmy wszystko, by się nie sprawdziła? Czy nie sprawdziła się, bo nie zastosowaliśmy się do zawartych w niej wskazówek.

Nie wystawiajmy też opinii o wróżce niemal natychmiast po otrzymaniu wróżby, bo nie spełnia naszych oczekiwań, bo jest niepomyślna, bo nie tak miała wróżka odpowiedzieć na nasze pytania. Dajmy czas na to, by kwestia jej sprawdzalności zweryfikowała się w czasie, w którym ma się wypełnić. Przecież nie należy oceniać wyników czyjejś pracy, zanim nie zostanie ukończona. A czas, w którym ma się wróżba wypełnić, to właśnie coś w rodzaju zakończenia pracy w przypadku wróżki.

Wróżka jest człowiekiem z krwi i kości. Ma takie same emocje, jak inni ludzie i możecie mi wierzyć – dobra opinia zawsze ją cieszy, zawsze ją podbudowuje, a negatywna sprawia, że zaczyna wątpić w siebie i sens swojej pracy.

Opinie o mojej pracy są tutaj -> Wróżka Otylia opinie

Wróżka Otylia: Opinie

Opinie o mojej pracy

4,8
4,8/5 (na bazie 464 opinii)
Bardzo dobra88%
Dobra9%
Średnia1%
Słaba1%
Zła1%


Kliknij, aby zobaczyć wszystkie OPINIE.


jak zamówić wróżbę




O autorce

Otylia WrzosOtylia Wrzos jest doświadczoną kobietą, wróżką, numerologiem oraz autorką jednego z największych w Polsce blogów o tarocie. Posiada ponad 25 lat doświadczenia w zawodzie wróżki. Jest ekspertem jeśli chodzi o rozkłady kart tarota uzupełnianego numerologią. Jej klienci od lat obdarzają ją olbrzymim zaufaniem ze względu na wysokie kompetencje i nienaganne podejście do klienta. Oprócz wiedzy eksperckiej z tarota i numerologii, Otylia ceniona jest za swoją szczerość w rozkładach. Dla wielu jest autorytetem jeśli chodzi o wiedzę i doświadczenie we wróżeniu z kart tarota. Kilkanaście tysięcy wykonanych wróżb, szerokie grono stałych klientów, obszerny blog internetowy. Wystarczy spojrzeć na opinie o jej pracy.

Przeczytaj więcej o autorce: Otylia Wrzos oraz o jej wróżbach tutaj: moje wróżby.

Napisz do mnie

Dołącz teraz do moich zadowolonych klientów.
Przeczytaj ich opinie o mojej pracy.

Szybka pomoc 100% dyskrecji Gwarancja uczciwości

    Opinie o mnie

    Polecam

    14 czerwca 2024

    wszystko się zgadza!!Polecam

    Dominika
    Zweryfikowana

    Polecam z calego serca

    13 czerwca 2024

    Dzieki wróżbie Pani Otyli uwierzyłam ze dam rade. Bardzo dokładnie opisała mnie i bardzo jej za to dziękuje – powiedziała cala prawdę o mnie. Bardzo gorąco polecam

    Beata
    Zweryfikowana

    moje 12 miesięcy

    11 czerwca 2024

    Bardzo skrupulatnie nakreślone moje najbliższe miesiące. Mogę pszemyśleć swoje zamierzone plany .

    Iwona
    Zweryfikowana

    Jestem pod wrażeniem

    8 czerwca 2024

    Jak czytalam opis swojej osoby to bylam w szoku, wszystko sie zgadza jestem pod wrazeniem. Uzyskalam odpowiedzi na pytania, ktore caly czas mi siedzaly w glowie, polecam z calego serca.

    Nikola
    Zweryfikowana

    Czy warto?

    6 czerwca 2024

    Bardzo pomocna.

    Polecam .

    Sara
    Zweryfikowana

    Pod wrazeniem

    3 czerwca 2024

    Jestem pod ogromnym wrażeniem, bo Pani Otylia opisała rzeczy, o których jej nie mówiłam! A do tego analiza numerologiczna trafna w 100%. Wiem nad czym mam pracować i trzymajcie proszę kciuki, żeby się udało

    Żaneta
    Zweryfikowana

    Jestem pod wrażeniem

    27 maja 2024

    Jestem pod wrażeniem szybkości w kontakcie i celności odpowiedzi.

    Gosia
    Zweryfikowana

    Pełny profesjonalizm!

    23 maja 2024

    Odebrałam dziś wróżbę miłosną i muszę przyznać że nigdy nikt nawet z osób mi bliskich które mnie znają nie ocenił mnie i mojego charakteru tak dokładnie.Idealba ocena mojej osobowości tylko i wyłącznie na podstawie mojej daty urodzenia .Wydaje mi się że również bardzo trafna ocena bliskiej mi osoby .Czy wróżba się spełni zobaczymy ale już jestem w szoku jak można było tak trafnie określić nasze osobowosci.Uwazam iż jeśli z kart tarota można odczytać wróżbę to Wróżka Otylia doskonale to potrafi .Polecam Jej wróżby.

    Aleksandra
    Zweryfikowana

    W punkt

    15 maja 2024

    Polecam usługi Pani Otylii! Trafny portret numerologiczny. Precyzyjna prognoza spowodowała, że musiałam się z nią „przespać”, by ją zaakceptować. Dzięki słowom Pani Otylii, że jesteśmy kowalami swego losu, będę pracować nad sobą.

    Monika
    Zweryfikowana

    Opinia

    14 maja 2024

    Czytając maila od wróżki Otylii miałam wrażenie, że czytam opis swojej osoby. Mam nadzieję, że wszystko potoczy się tak jak pokazały karty, już wiem, że nie ostatni raz skorzystałam z usługi;)

    Patrycja
    Zweryfikowana

    Polecam

    14 maja 2024

    Konkretnie i na temat 🙂

    Łukasz
    Zweryfikowana

    Polecam

    14 maja 2024

    To pierwszy raz kiedy zdecydowałam się na taką usługę.

    Wróżba Pani Otylii była bardzo trafna. Gorąco polecam niezdecydowanym.

    Monika
    Zweryfikowana

    KLIKNIJ, aby zobaczyć wszystkie opinie

    Darmowe wróżby



    3 karty tarota3 karty tarota
    TAROT
    Z 3 KART
    5 kart tarota5 kart tarota
    TAROT
    Z 5 KART
    tarot lenormandtarot lenormand
    TAROT
    LENORMAND
    losuj runę
    LOSUJ
    RUNĘ
    karty cygańskie
    KARTY
    CYGAŃSKIE
    karty klasyczne
    KARTY
    KLASYCZNE
    tarot na dziś
    TAROT
    NA DZISIAJ
    tarot na tydzień
    TAROT
    TYGODNIOWY
    tarot na miesiąc
    TAROT
    MIESIĘCZNY

    Wersje językowe

    Szybki kontakt

    Dołącz teraz do moich zadowolonych klientów.

    4,8
    4,8/5 (na bazie 464 opinii)
    Bardzo dobra88%
    Dobra9%
    Średnia1%
    Słaba1%
    Zła1%

    Zobacz wszystkie OPINIE

    Szybka pomoc 100% dyskrecji Gwarancja uczciwości

      Facebook

      Polub mój profil na Facebooku, by otrzymywać powiadomienia o promocjach.

      Facebookfacebook

      Losuj kartę tarota

      Kliknij w poniższą kartę, aby wylosować dla siebie kartę dnia.
      Losuj jedną kartę tarotakarta dnia

      Kalkulatory

      MAGICZNA KULA

      Wylosuj

      SWĘDZIDEŁKO

      Magia

      zaklęcia miłosne
      ZAKLĘCIA
      MIŁOSNE
      magia
      MAGIA
      CZARY
      bliźniaczy płomień
      BLIŹNIACZY
      PŁOMIEŃ

      Związki

      jak uratować związek
      JAK URATOWAĆ
      ZWIĄZEK ?
      czy będzie powrót
      CZY JEST SZANSA
      NA POWRÓT ?
      jak zakończyć związek
      JAK ZAKOŃCZYĆ
      ZWIĄZEK ?

      Dzień / Tydzień / Miesiąc

      tarot na dziś
      TAROT NA DZIŚ
      tarot na tydzień
      TAROT NA TYDZIEŃ
      tarot na miesiąc
      TAROT NA MIESIĄC

      Wróżby

      tarot partnerski
      TAROT
      PARTNERSKI
      wróżby miłosne
      TAROT
      MIŁOSNY
      wróżby online
      CZYM SĄ
      WRÓŻBY ONLINE ?

      Rozwój osobisty

      rozwój osobisty
      ROZWÓJ
      OSOBISTY
      wizualizacja
      TECHNIKI
      WIZUALIZACJI
      afirmacje
      AFIRMACJE
      Z PRZYKŁADAMI

      Czakry

      czakry
      CZAKRY
      W CIELE
      jak odblokować czakry
      JAK ODBLOKOWAĆ
      CZAKRY ?
      aura
      AURA
      CZŁOWIEKA

      Życie

      jak pokonać strach
      JAK POKONAĆ
      STRACH ?
      sposoby na stres
      SPOSOBY
      NA STRES
      jak osiągnąć szczęście
      JAK OSIĄGNĄĆ
      SZCZĘŚCIE ?

      Wszystkie karty tarota

      Wielkie arkana

      0 Głupiec - I Mag - II Kapłanka - III Cesarzowa - IV Cesarz - V Arcykapłan - VI Kochankowie - VII Rydwan - VIII Sprawiedliwość - IX Pustelnik - X Koło fortuny - XI Moc - XII Wisielec - XIII Śmierć - XIV Umiarkowanie - XV Diabeł - XVI Wieża - XVII Gwiazda - XVIII Księżyc - XIX Słońce - XX Sąd - XXI Świat

      Małe arkana

      Buławy:2 buław - 3 buław - 4 buław - 5 buław - 6 buław - 7 buław - 8 buław - 9 buław - 10 buław - As buław - Rycerz buław - Król buław - Królowa buław - Giermek buław

      Kielichy:2 kielichów - 3 kielichów - 4 kielichów - 5 kielichów - 6 kielichów - 7 kielichów - 8 kielichów - 9 kielichów - 10 kielichów - As kielichów - Rycerz kielichów - Król kielichów - Królowa kielichów - Giermek kielichów

      Miecze:2 mieczy - 3 mieczy - 4 mieczy - 5 mieczy - 6 mieczy - 7 mieczy - 8 mieczy - 9 mieczy - 10 mieczy - As mieczy - Rycerz mieczy - Król mieczy - Królowa mieczy - Giermek mieczy

      Monety:2 monet - 3 monet - 4 monet - 5 monet - 6 monet - 7 monet - 8 monet - 9 monet - 10 monet - As monet - Rycerz monet - Król monet - Królowa monet - Giermek monet

      Jak zamówić ?

      jak zamówić wróżbę