Opinie


Wróżka – opinie

O umiejętnościach i doświadczeniu każdej wróżki świadczą tylko i wyłącznie opinie jej klientów. Poniżej zamieszczam opinie moich klientów.

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 na 5 gwiazdek (na podstawie 443 opinii)
Bardzo dobra88%
Dobra9%
Średnia1%
Słaba1%
Zła1%


    Profesjalizm

    Rated 5,0 out of 5
    11 kwietnia 2024

    Wszystko co Pani napisała o moim portrecie numerologicznym zgadza się w zupełności,a w odpowiedzi na moje pytanie oby się wiodło 🙂😉😉😉

    Ewelina
    Zweryfikowana

    Profesjonalizm i trafność

    Rated 5,0 out of 5
    10 kwietnia 2024

    Bardzo trafna ocena charakterologiczna. Brawo za wyczucie i profeskę. Polecam

    Andrzej
    Zweryfikowana

    Wszystko idealnie się zgadza.

    Rated 5,0 out of 5
    9 kwietnia 2024

    Dziękuję za szczegółowy portret numerologiczny który idealnie się zgadza.

    Wróżba też pokazała aby zwrócić uwagę na wiele szczegółów. Bardzo pomocna i dająca do myślenia

    Monika
    Zweryfikowana

    Ładne

    Rated 5,0 out of 5
    4 kwietnia 2024

    Dziękuję

    A
    Zweryfikowana

    Dobra

    Rated 5,0 out of 5
    3 kwietnia 2024

    Oby się spełniło!

    Ludmiła
    Zweryfikowana

    Podziękowanie

    Rated 5,0 out of 5
    3 kwietnia 2024

    Dziękuję, za odczyt i nakierowanie mnie jaką ścieżką mam iść. Dużo trafnych aspektów poruszanym w tym czytaniu. Czas pokaże czy się w zupełności sprawdzą. Polecam

    Wiktor
    Zweryfikowana

    Bardzo ładny odczyt

    Rated 5,0 out of 5
    29 marca 2024

    Bardzo dziękuję za informację

    Oliwia
    Zweryfikowana

    W punkt

    Rated 5,0 out of 5
    28 marca 2024

    Nie mam słów na to jak bardzo pani Otylia trafiła w punkt. W ogóle mnie to nie dziwi, bo Wszechświat już od dawna dawał mi różne sygnały, ale nazwanie dokładnie tego, co mnie otacza przez zupełnie obcą mi osobę i tak robi wrażenie. Prosiła Pani, by nie dziękować, ale ja nie umiem – dziękuję.

    Kasia
    Zweryfikowana

    Gorąco polecam

    Rated 5,0 out of 5
    27 marca 2024

    Pani Otylio, dziękuję. Bardzo trafnie mnie Pani oceniła. Dziękuje za wskazówki jeśli chodzi o córki. Ważne, że poruszyła Pani słowo „karma”. Daje do myślenia

    wiesława
    Zweryfikowana

    Serdecznie polecam

    Rated 5,0 out of 5
    25 marca 2024

    Chyba sama nie umiałabym się tak trafnie opisać, jak zrobiła to Pani Otylia! Jestem pełna podziwu. Pozostaje mi jedynie czekać cierpliwie na pojawienie się wskazanej przez Panią ścieżki, dała mi Pani nadzieję na lepsze/inne dni. Nie dziękuję, a mówię do zobaczenia!

    Joanna
    Zweryfikowana

    Co będzie dalej ..

    Rated 5,0 out of 5
    21 marca 2024

    Jestem zadowolona bardzo z odpowiedzi na moje pytania .Wszystko się zgadza ,co do mojej osoby jak zarówno o tych osobach o które pytałam .Czekam jeszcze na jedno rozwiązanie sprawy ,jestem ciekawa czy ona się zakończy jsk Pani Otylia pisze .Żałuje ,że nie zadałam kolejnych pare pytań ,na które również chciałabym znać odpowiedz .Serdecznie polecam Panią Otylię ❤️

    Patrycja
    Zweryfikowana

    Relacja między M.a S.

    Rated 5,0 out of 5
    18 marca 2024

    Jestem bardzo zadowolony z Pani opinii na mój jak i Marii temat.Zauważyłem ze to co Pani mi napisała naprawdę sie zgadza.Bardzo się z tego cieszę i postaram robić wszystko wg Pani wskazówek.Za wszelką cenę muszę nadrobić zaległości i pogłębić swoją relacje w stosunku do bliskiej mi osoby jaką jest M.G.

    Sławek
    Zweryfikowana

    Wdzięcznym za wskazówki

    Rated 5,0 out of 5
    12 marca 2024

    Z jednej strony wierzysz kartom a z drugiej strony jesteś uparty Baran i chcesz sprawdzić, czy „Oszukać przeznaczenie” to tylko dobry film 😉

    Wszystko biorę pod uwagę…

    a opis Numerologiczny jak szyty na miarę 🙂

    Ślę kroplę wdzięczności

    TomTom
    Zweryfikowana

    Polecam

    Rated 5,0 out of 5
    8 marca 2024

    Polecam

    Ula
    Zweryfikowana

    Tarot wróżki Otylii

    Rated 5,0 out of 5
    7 marca 2024

    Wróżba się sprawdziła, wróżka Otylia i tarot dokładnie, opisały sytuację mojej rodziny, dzięki temu wiem, jak postępować. Jestem spokojniejsza w pewnych kwestiach dotyczących przeszłości. Polecam wróżkę Otylię

    Iza
    Zweryfikowana

    Wow

    Rated 4,0 out of 5
    6 marca 2024

    Ciekawe ile informacji można się dowiedzieć o sobie z daty urodzenia.Wróciłam się do Pani Otyli o wróżbę w chwili zwątpienia w własne życie . Uzyskałam naprawdę dużo informacji część trafione w 100 %.

    Dowiedziałam się też że dużo zależy o ode mnie tylko muszę się odważyć

    Jeśli stoisz na rozdrożu zamów wróżbę to nic nie boli a może pomóc

    Kasia
    Zweryfikowana

    Wróżba

    Rated 4,0 out of 5
    1 marca 2024

    Z Panią Otylią jest bardzo dobry kontakt. Co do samej wróżby mam jednak bardzo mieszane uczucia. Opis mojej osoby dosyć się zgadzał, ale opis osoby , o którą pytałam to już w niewielkim stopniu. Wróżba sugeruje też, że mój przyjaciel miałby poszukiwać przygód i wdać się we flirty i romanse, gdy jest to dla mnie najmniej prawdopodobna rzecz ,jaka mogłaby się stać, bo on jest typem domatora samotnika, który ogranicza kontakty z ludźmi do minimum.

    Iza
    Zweryfikowana

    Wróżba

    Rated 5,0 out of 5
    1 marca 2024

    Dostałam wróżbę od wróżki Otylii i muszę przyznać że jestem zaskoczona bo wszystko się zgadza. W punkt określiła moją osobę i wszystko co się dzieje w moim życiu. Polecam skorzystanie z wróżb tej pani

    Jolanta
    Zweryfikowana

    Witam

    Rated 5,0 out of 5
    29 lutego 2024

    Nie dziękuję za wróżbę ale bardzo wspaniałe Pani to opisała i czekam na wydarzenia, polecam skorzystać

    Ryszard
    Zweryfikowana

    Przepowiednia

    Rated 5,0 out of 5
    24 lutego 2024

    Otrzymałam wróżbe. I co do opisu mojej osoby wszystko się idealnie zgadza. Trafny opis, bardzo dokładny. A co do pozostałej części wróżby muszę czekać aż się przepowiednia spełni.

    Ewa
    Zweryfikowana

    Milosc

    Rated 4,0 out of 5
    23 lutego 2024

    Szybka odpowiedz.Polecam

    Seba
    Zweryfikowana

    Przepowiednia

    Rated 5,0 out of 5
    9 lutego 2024

    Jestem bardzo zadowolona z przepwiedni Wrozki Otylii dla mnie. Musze tylko poczekac aby przepowiednia sie sprawdzila.

    Grazyna
    Zweryfikowana

    Profesjonalizm

    Rated 5,0 out of 5
    8 lutego 2024

    Po otrzymaniu informacji z postawienia kart tarota potwierdziła mi Pani Otylia, że idę w dobrym kierunku spełniając swe marzenia i cele.Ponadto scharakteryzowała moją osobę jako strzał w 10, jakby znała mnie całe życie. Super dokładność i profesjonalizm. Z pewnością wrócę do Pani Otylii korzystając z jej usług.Polecam.

    Małgorzata
    Zweryfikowana

    polecam

    Rated 5,0 out of 5
    2 lutego 2024

    Wróżba, rzetelna, zgodna z umówionym terminem, bogata w opisie i charakterystyce numerologicznej. Dziękuję

    EWA
    Zweryfikowana

    Polecam!

    Rated 5,0 out of 5
    2 lutego 2024

    Precyzyjny i trafny obraz partnerów oraz rzeczowa wróżba dla związku. Polecam!

    Marcin
    Zweryfikowana

    Wróżba partnerska

    Rated 5,0 out of 5
    2 lutego 2024

    Jestem usatysfakcjonowana z wróżby, a czy się spełni to czas pokaże. Polecam serdecznie Panią Otylię.

    Stefania
    Zweryfikowana

    Wróżba

    Rated 5,0 out of 5
    2 lutego 2024

    Pani Otylia , profesjonalnie i zrozumiale przekazała odpowiedzi na moje pytanie. Opis numerologiczny jest zgodny,

    Dominika
    Zweryfikowana

    Bardzo wyczerpująca analiza

    Rated 5,0 out of 5
    31 stycznia 2024

    Aleksander
    Zweryfikowana

    Wrozba

    Rated 5,0 out of 5
    30 stycznia 2024

    Super bardzo rzeczowo.Bardzo mi sie podoba forma email

    Barbara
    Zweryfikowana

    Wróżba

    Rated 5,0 out of 5
    30 stycznia 2024

    Z niedowierzaniem ,ale jak najbardziej trafna wróżba co do mojej osoby.

    Nigdy nie wierzyłem w takie rzeczy ale dziś to był dla mnie szok co do

    słów ,i sedna sprawy jaka mnie dręczy. Na pewno wrócę jeszcze po wróżby.

    Gorąco polecam

    Krzysztof
    Zweryfikowana


      Jeśli jesteś moim klientem to możesz zostawić tutaj swoją opinię o mojej pracy:

      Wersje językowe

      Szybki kontakt

      Dołącz teraz do moich zadowolonych klientów.

      4,8
      Rated 4,8 out of 5
      4,8 na 5 gwiazdek (na podstawie 443 opinii)
      Bardzo dobra88%
      Dobra9%
      Średnia1%
      Słaba1%
      Zła1%

      Zobacz wszystkie OPINIE

      Szybka pomoc 100% dyskrecji Gwarancja uczciwości

        Jak zamówić ?

        jak zamówić wróżbę