Opinie


Wróżka – opinie

O umiejętnościach i doświadczeniu każdej wróżki świadczą tylko i wyłącznie opinie jej klientów. Poniżej zamieszczam opinie moich klientów.

4,8
4,8/5 (na bazie 473 opinii)
Bardzo dobra88%
Dobra9%
Średnia1%
Słaba1%
Zła1%


    Super!

    19 lipca 2024

    Bardzo rzeczowo i pozytywnie!

    Anna
    Zweryfikowana

    Uskrzydlona

    18 lipca 2024

    Moja wróżba dodała mi skrzydeł. Opis numerologiczny – trafiony w dziesiątkę! Wróżba – szczera i obiecująca, w której otrzymałam odpowiedź i mogę kroczyć dalej – pewniej. Gorąco polecam Panią Otylię, bo po prostu pomaga.

    Ela
    Zweryfikowana

    Polecam

    15 lipca 2024

    Trafny opis , polecam

    Jarek
    Zweryfikowana

    Bardzo dobra

    15 lipca 2024

    Bardzo szybka odpowiedź na moje pytanie jeżeli chodzi o Tarota

    Opis mojej osoby trafiony w 100 procentach

    Bardzo polecam

    Monika
    Zweryfikowana

    Ocena

    11 lipca 2024

    Rewelacyjna kobieta,polecam

    Maria
    Zweryfikowana

    Polecam

    9 lipca 2024

    Otylia…polecam

    Wyczytala z kart tarota całą prawdę.

    Jeśli chodzi o numerologię, w samo sedno.

    Podeszła do tematu bardzo rzeczowo i sumiemnie.

    Polecam serdecznie 😍

    IZU
    Zweryfikowana

    Profesjonalne usługi

    5 lipca 2024

    Świetnie zrobione czytanie roczne z konkretnymi radami na co zwrócić uwagę. Opisane wszystkie aspekty życia i dodatkowo opis numerologiczny. Profesjonalne w każdym calu.

    Beata
    Zweryfikowana

    Dar

    3 lipca 2024

    Otrzymałem charakterystykę postaci. Swojej i tej o którą pytałem. Wystko celne, opis zgadza się z rzeczywistością. Wskazana droga, odpowiedzi na pytania dają do myślenia ale też wpływają na pewien spokój psychiczny. Analiza przeczytanie wielokrotne, poukładanie w myślach daje życiowego kopa.

    Ta Pani ma dar, którego My nie mamy.

    Krystian
    Zweryfikowana

    Zadowolona

    19 czerwca 2024

    Bardzo trafione czytania ☺️ Polecam Panią, widać duże zaangażowanie 🔮

    Anet
    Zweryfikowana

    Polecam

    14 czerwca 2024

    wszystko się zgadza!!Polecam

    Dominika
    Zweryfikowana

    Polecam z calego serca

    13 czerwca 2024

    Dzieki wróżbie Pani Otyli uwierzyłam ze dam rade. Bardzo dokładnie opisała mnie i bardzo jej za to dziękuje – powiedziała cala prawdę o mnie. Bardzo gorąco polecam

    Beata
    Zweryfikowana

    moje 12 miesięcy

    11 czerwca 2024

    Bardzo skrupulatnie nakreślone moje najbliższe miesiące. Mogę pszemyśleć swoje zamierzone plany .

    Iwona
    Zweryfikowana

    Jestem pod wrażeniem

    8 czerwca 2024

    Jak czytalam opis swojej osoby to bylam w szoku, wszystko sie zgadza jestem pod wrazeniem. Uzyskalam odpowiedzi na pytania, ktore caly czas mi siedzaly w glowie, polecam z calego serca.

    Nikola
    Zweryfikowana

    Czy warto?

    6 czerwca 2024

    Bardzo pomocna.

    Polecam .

    Sara
    Zweryfikowana

    Pod wrazeniem

    3 czerwca 2024

    Jestem pod ogromnym wrażeniem, bo Pani Otylia opisała rzeczy, o których jej nie mówiłam! A do tego analiza numerologiczna trafna w 100%. Wiem nad czym mam pracować i trzymajcie proszę kciuki, żeby się udało

    Żaneta
    Zweryfikowana

    Jestem pod wrażeniem

    27 maja 2024

    Jestem pod wrażeniem szybkości w kontakcie i celności odpowiedzi.

    Gosia
    Zweryfikowana

    Pełny profesjonalizm!

    23 maja 2024

    Odebrałam dziś wróżbę miłosną i muszę przyznać że nigdy nikt nawet z osób mi bliskich które mnie znają nie ocenił mnie i mojego charakteru tak dokładnie.Idealba ocena mojej osobowości tylko i wyłącznie na podstawie mojej daty urodzenia .Wydaje mi się że również bardzo trafna ocena bliskiej mi osoby .Czy wróżba się spełni zobaczymy ale już jestem w szoku jak można było tak trafnie określić nasze osobowosci.Uwazam iż jeśli z kart tarota można odczytać wróżbę to Wróżka Otylia doskonale to potrafi .Polecam Jej wróżby.

    Aleksandra
    Zweryfikowana

    W punkt

    15 maja 2024

    Polecam usługi Pani Otylii! Trafny portret numerologiczny. Precyzyjna prognoza spowodowała, że musiałam się z nią „przespać”, by ją zaakceptować. Dzięki słowom Pani Otylii, że jesteśmy kowalami swego losu, będę pracować nad sobą.

    Monika
    Zweryfikowana

    Opinia

    14 maja 2024

    Czytając maila od wróżki Otylii miałam wrażenie, że czytam opis swojej osoby. Mam nadzieję, że wszystko potoczy się tak jak pokazały karty, już wiem, że nie ostatni raz skorzystałam z usługi;)

    Patrycja
    Zweryfikowana

    Polecam

    14 maja 2024

    Konkretnie i na temat 🙂

    Łukasz
    Zweryfikowana

    Polecam

    14 maja 2024

    To pierwszy raz kiedy zdecydowałam się na taką usługę.

    Wróżba Pani Otylii była bardzo trafna. Gorąco polecam niezdecydowanym.

    Monika
    Zweryfikowana

    Zadowolona

    13 maja 2024

    Analiza osobowosci bezbłędna i wyczerpująca. A rozkład kart dał mi nadzieję i siłę do działania.

    Joanna
    Zweryfikowana

    wróżba

    10 maja 2024

    Dziękuję serdecznie za Pani pracę.

    ania
    Zweryfikowana

    Pełen Profesjonalizm

    7 maja 2024

    Jestem pod wrażeniem( oczywiście pozytywnym) odpowiedzi jaką uzyskałam na zadane pytania .

    Margaret
    Zweryfikowana

    Wrozba

    26 kwietnia 2024

    Jestem zadowolona z wrozby

    I skorzystam nastepnym razem

    Jolanthe
    Zweryfikowana

    Jestem pozytywnie zaskoczona:-)

    25 kwietnia 2024

    Bardzo trafne spostrzeżenia. Zarówno portrety psychologiczne jak i odpowiedzi na pytania o relacje.

    Anna
    Zweryfikowana

    Opinia

    23 kwietnia 2024

    Przelew wykonałam. Po 5 dniach dostałam odpowiedź. Wszystko się zgadza. Tak jak pani Otylia napisała tak jest. Wrócę 🙂

    Joanna
    Zweryfikowana

    Relacja

    19 kwietnia 2024

    Trafne określenie relacji. Daje dużo do myślenia ale pozwala uporządkować rozbiegane emocje. Opis trafiony w dziesiątkę.

    Ewelina
    Zweryfikowana

    Aksamitnie

    17 kwietnia 2024

    Właśnie tak czuję Pani Otylia otuliła mnie swoją wróżba ukoiła zszargane nerwy i dała nadzieję. Jestem naprawdę wdzięczna za pomoc i polecam z całego serca

    AnnaSz
    Zweryfikowana

    Osoba godna zaufania

    16 kwietnia 2024

    Czytając wróżbę miałam wrażenie, że dostała skrót mojego dotychczasowego życia, bardzo trafne i dające odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania.

    Do tej pory sceptycznie patrzyłam na wróżbę, lecz wrozka Otylia wzbudziła we mnie ogromne zaufanie, nie myliłam się ,polecam wszystkim i sama na pewno jeszcze skorzystam .

    Jestem pełna uznania dla daru , który Wróżka Otylia posiada i w tak piękny sposób potrafi go przekazać .

    Kasia
    Zweryfikowana


      Jeśli jesteś moim klientem to możesz zostawić tutaj swoją opinię o mojej pracy:

      Wersje językowe

      Szybki kontakt

      Dołącz teraz do moich zadowolonych klientów.

      4,8
      4,8/5 (na bazie 473 opinii)
      Bardzo dobra88%
      Dobra9%
      Średnia1%
      Słaba1%
      Zła1%

      Zobacz wszystkie OPINIE

      Szybka pomoc 100% dyskrecji Gwarancja uczciwości

        Jak zamówić ?

        jak zamówić wróżbę